ZEKANOVIĆEV PERFORMANS U SABORU: Tražio je saslušanje Bože Petrova i Tomislava Panenića, a na sjednicu donio njihove kartonske likove

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

U Hrvatskom saboru u utorak se održava nova sjednica Antikorupcijskog vijeća. Nastavlja  se saslušanje oko upravljanja INA-om, rekao je predsjednik Vijeća zastupnik MOST-a Nikola Grmoja.

Iskaz bi trebao dati i Damir Vanđelić, bivši šef Nadzornog odbora INA-e, objavio je N1.

No, kako ne bi sve bilo dosadno i sterilno pobrinuo se Hrvoje Zekanović jer je i na ovoj  sjednici Antikorupcijskog vijeća izveo performans. Tražio je saslušanje Bože Petrova i Tomislava Panenića, a na sjednicu je donio njihove kartonske likove.

Zekanoviću je na to Grmoja rekao kako je “došao ovdje napraviti cirkus”.

“Ne, vi ga radite”, odgovorio mu je Zekanović.Nakon toga je uporno upadao u riječ Grmoji, na što mu je šef Antikorupcijskog vijeća uputio dvije opomene.

Grmoja je predložio da se na saslušanje pozovu Zoran Milanović, Božo Petrov, Tomislav Panenić i Slaven Dobrović, čije je saslušanje zazivao Zekanović.

“Eto, sad ste ispunili svoj cilj i možete ići”, rekao je Grmoja Zekanoviću.

Nakon toga mu je Zekanović ponovno upadao u riječ, na što mu je Grmoja uputio i četvrtu opomenu i zamolio ga da se udalji sa sjednice.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI