ZEKANOVIĆ VRTIO GLOBUS PA PITAO SELAK RASPUDIĆ I BARTULICU: ‘Jeste li ravnozemljaši?’

Screenshot/HRT

O tome zašto su izmjene Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti izazvale takvu buru u Saboru u emisiji “Otvoreno” analizirali su gosti: Marija Selak Raspudić (Klub zastupnika Mosta), Ivan Ćelić (HDZ), Arsen Bauk (SDP), Furio Radin (potpredsjednik Hrvatskog sabora), Stjepo Bartulica (Domovinski pokret) i Hrvoje Zekanović (Hrvatski suverenisti).

Najviše pozornosti izazvao je upravo Zekanović.

“Moram reći da mi je jako žao Raspudića, bio je jako stamen, odolio je napadima goleme kolegice Glasovac. Stvarno velika empatija prema njemu, Bulju i Miletiću, svaka vam čast, baš ste se lijepo ponijeli”, rekao je Zekanović ironično.

Kazao je kako u Hrvatskoj postoje dva slučaja, koji su identični, onaj u Bjelovaru gdje su prosvjednici napali liječnicu i onaj u Saboru. Potom je na stol izvadio globus i počeo ga vrtjeti.

“U Hrvatskoj postoje ljudi koji ne vjeruju u cjepivo. Misle zbog svojih razloga da taj pripravak ne valja, ne znaju da smo u 21. stoljeću. Imamo one koji vjeruju cjepivu, tu sam ja. Imamo treću skupinu, koji znaju da cjepivo pomaže, ali zbog jeftinih političkih bodova to ne žele reći. Ova prva skupina, oni su ravnozemljaši. Sad pitanje Selak Raspudić i Bartulici, jeste li ravnozemljaši ili ova druga skupina? Možete biti ravnozemljaš s diplomom, čak doktoratom, ili možete jasno izaći iz ormara i reći: “Ljudi, cijepite se”. A ja ću vas kao brata i sestru zagrliti kad vas vidim jer ste napravili dobru stvar”, rekao je Zekanović dok se Selak-Raspudić smijala.



Bartulica je rekao kako vidi što Zekanović radi.

“Vidim vas, ali neću se dati isprovocirati niti ću se spustiti na tu razinu komuniciranja”, kazao je Bartulica.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI