ZEKANOVIĆ ULAZI U HSP? Vraća stranku u Hrvatski sabor

screenshot

Nakon razlaza s Hrvatskim suverenistima, Hrvoje Zekanović od prosinca prošle godine u Hrvatskom saboru nastupa kao nezavisni zastupnik. No, kako doznaje Jutarnji list, uskoro bi se mogao pridružiti Hrvatskoj stranci prava.

Tu nekad središnju stranku hrvatske desnice, a danas pomalo zaboravljenu i marginalnu, u Sabor bi ponovno mogao dovesti Zekanović te bi tim činom ona uskoro mogla ponovno postati parlamentarna stranka.

“To je gotova stvar. Zastupnik Zekanović pridružit će se Hrvatskoj stranci prava, čime će HSP ponovno imati status parlamentarne stranke. No, to je samo početak veće priče. Hrvatska stranka prava zasjenit će i na političke margine baciti sve postojeće kvazi-desne stranke koje djeluju u Saboru i hrvatskom političkom prostoru”, rekao je sugovornik Jutarnjeg lista.

Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović u kratkom razgovoru za Jutarnji list poručio je kako priča o njegovom mogućem pridruživanju HSP-u još nije zaokružena.

“Nisam se učlanio u Hrvatsku stranku prava, ali sam obavio nekoliko razgovora s predsjednikom HSP-a Nikicom Augustinovićem, kao i s još nekoliko dužnosnika stranke. Ako dođe do dogovora, javnost će biti pravovremeno obaviještena”, istaknuo je Zekanović.Kako se neslužbeno doznaje, uz Zekanovića u HSP uključit će se i još neki bivši Suverenisti iz njegova Šibenika i okolice.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI