ZAVRŠEN JE OČEVID! Policija otkrila čime je ubijena djevojka u Našicama

Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix/Ilustracija

Nakon ubojstva u Našicama završen je očevid. Ubojica je rekao kako je u visoku travu bacio oružje te je bilo potrebno počistiti cijelo područje, javlja Dnevnik Nove TV.

Načelnik Policijske postaje Našice Ivica Bukvić rekao je za Dnevnik Nove TV da je nakon gotovo 10 sati intenzivnog pretraživanja, centimetar po centimetar, policija uspjela pronaći oružje kojim je djevojka ubijena. O motivu zločina nije htio govoriti.

“Zasad je rano o motivu raspravljati, policijski službenici obavljaju razgovore i prikupljaju informacije, a znamo da su policijski izvidi tajni, tako da o motivu trenutno ne možemo razgovarati”, izjavio je Bukvić za Novu TV.

S obzirom na to da je mladić zadobio teške tjelesne ozljede i s obzirom na njegovo stanje, nalazi se na liječenju u bolnici”, dodao je Bukvić, a osumnjičeni mladić je pod stalnim nadzorom policije.

Mladić je djevojku, prema dostupnim informacijama, dočekao u parku s nožem u ruci i teško će moći dokazati na sudu da se sve dogodilo u afektu. Do sada policija osumnjičenog mladića nije imala u kaznenim evidencijama. Sada se čeka da tužiteljstvo okarakterizira zločin. Ako se odluči na kvalificirani oblik ubojstva, 24-godišnjem mladiću prijeti kazna dugotrajnog zatvora i do 50 godina.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI