ZAŠTO PREDSJEDNIK NAPADA STOŽER? Milanović im kontrira zbog osobnih razloga, ima poseban ‘pik’ na Capaka

Foto: Pixsell/7dnevno

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 1. listopada, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

U tjedniku čitajte o tome kako Nikica Gabrić laže da nije znao oca monstruma iz Mlinova koji je u noći na subotu ubio svoje troje djece. Tvrdi da nikada nije čuo za člana svoje masonske lože, a on mu je svaki mjesec uplaćivao novac na račun.

Tjednik donosi sve o tajni diplomatskog uzleta Sonje Udovičić: Kako je supruga propalog bankara postala počasna konzulica Sejšela!

Čitajte o osobnim razlozima napada predsjednika na Stožer: Milanović kontrira koronamjerama zbog animoziteta svoje žene prema Capaku.

Kako je estrada sredila struku! Buljan Flander u Poliklinici naslijedit će Ivana Kekin?



Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI