ZAŠTO PLENKOVIĆ BRANI UHIĆENU BIVŠU MINISTRICU ŽALAC? I oni su sve znali, istraga treba i njih obuhvatiti!

Gabrijela Žalac, 7dnevno

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 26. studenoga, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik 7dnevno analizira zašto Plenković brani uhićenu bivšu ministricu Gabrijelu Žalac. “I oni su sve znali. Istraga treba obuhvatiti Zdravka Marića, Mariju Vučković, Darka Horvata, Marija Banožića, Tomislava Ćorića, Tenu Mišetić…”, piše 7dnevno.

Čitajte sve o najvećem utegu glavne državne odvjetnice. Dossier DORH ili svi sramotni porazi Zlate Hrvoj-Šipek.


 

 U 7dnevno doznajte sve o tome da je ministar Ćorić, kako bi spasio karijeru, odlučio bušiti Dinaru.

Čitajte sve o Plenkovićevoj antikorupcijskoj strategiji zbog koje su HDZ-ovci u panici.

Ivan Komak, bivši vlasnik Osječke pivovare, za 7dnevno otkriva: Pratili su me, prijetili likvidacijom, savjetovali mi da se maknem od pivovare…

Tjednik analizira avionsku vezu zbog odlaska Angele Merkel: Sav ulog ide na novog strateškog partnera.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI