ZANIMLJIV KOMENTAR: Kad vidim tko napada Predsjednicu, onda znam da je na dobrom putu

Pixsell

Zanimljivo je da te iste ljevičare nije smetalo Titovo višemjesečno orgijanje na njegovom Galebu, kumrovečki vožd bi bez problema izbivao po par mjeseci iz države zbog krstarenja. I nikom ništa!

Počeo sam sumnjati u rad Predsjednice, ali kad vidim tko ju napada, onda znam da je na dobrom putu; index i razni neo-komunistički analfabeti zbog zastave u Kanadi, koktel-majstor Drago Pilsel jer je notorni mentalni bolesnik i komunist, Ivica Maštruko jer je stara oronula komunjara i uz Inoslava Beškera jedan od najmalicioznijih ljudi koje je Rim vidio.

Napada ju se po svim fontovima; ‘afera’ čokoladica, pa kakva joj je frizura, pa kako joj stoji sako, pa ‘Izdrži, Jakove’ raznoraznih NKV-orjunašića s tribina.

Uglavnom sve jako ozbiljni napadi, a pritom su mi najžešći oni kvazidesničari koji nasjedaju na lijevu propagandu, pa već u godinu dana njena predsjedanja zaboravljaju da su imali 15 godina komunističko sijelo na Pantovčaku. Thompson i Škoro se zaista s pravom pitaju u pjesmi ‘Reci, brate moj’ jesmo li toliko prokleti, da se sve tako brzo zaboravi.

Najnovija paljba socijalno osjetljivih ljevičara je o ‘mističnom’ Predsjedničinom putu u SAD gdje će se naći s nekoliko bližih suradnika novog američkog predsjednika, Donalda Trumpa. I dok se cijeli svijet pozicionira, svaki svjetski vođa želi doći pred Putina, Trumpa, May, pa i Merkel, naša ljevica ponovno s onom svojom izlizanom ‘tko je platio put?!’.

>>> Drago Pilsel u kolumni neviđeno izvrijeđao Predsjednicu: ‘Bezosjećajna gadura, parazit, neupućena, plitka, nebulozna, zlobna…’



Reći ću vam: ‘Vi ste ga platili, kreteni! Ona je predsjednica i vjerojatno radi nešto pametnije nego što ćete vi ikad u životu napraviti. Vi ste na razini loše frizure i Pionirovih čokoladica. I dao Bog da nas pozicionira uz Trumpa, a zajednički na tom sastanku najave izlazak iz NATO-a.’

Uz to zanimljivo je da te iste ljevičare nije smetalo Titovo višemjesečno orgijanje na njegovom Galebu, kumrovečki vožd bi bez problema izbivao po par mjeseci iz države zbog krstarenja. I nikom ništa!

Mesić im je išao u Sjevernu Koreju i šatore Mongolije. I nikom ništa.
Josipović se nije micao iz ‘Regiona’, ‘ovih prostora’, ‘Beograda’. I nikom ništa.

Ali, opet će desničari to zaboraviti. Ipak je ona Mamićeva ljubavnica, on je njen savjetnik, to je najbitnije, a njih dvoje ne vole hrvatski nogomet, ne vole Ajduka, navijaju za Dinamo, iako ona navija za Rijeku, a to je pak opet isto. I da, izašla je nova najava smaka svijeta u listopadu ove godine. To je isto bitno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI