ZAKUHAO SE SLUČAJ ‘CULEJOVA TORBA’! ŽIVI ZID ČEKA POLICIJU: ‘Neka HDZ strepi jesmo li je otvorili ili ne!’

Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Stevo Culej danas je za naš portal ispričao kako su mu članovi Živog zida u Saboru ukrali torbu tešku 10 kilograma:

“U njoj su važni dokumenti poput haških transkripta i dokumentacije koju sam prikupljao protiv Milorada Pupovca i Beusa. Torbu su prije 7 dana otuđili ćlanovi Živog zida, a predsjednik Sabora dao im je pola sata da je donesu iz njihove središnjice”, kazao nam je Culej u kratkom razgovoru.

No, čini se kako Živi zid jedva čeka policiju. Umjesto da vrate torbu koja je uistinu kod njih, oglasili su se objavom preko društvene mreže:

“Gospodo iz HDZ-a, pa nismo mi torbari!”

“Saborska služba izgubila torbu HDZ-ovca Culeja.



Dan nakon otvorenih vrata u Saboru, u poštanskom pretincu naše saborske zastupnice Snježane Sabolek, pojavila se neobilježena smeđa kožna torba puna dokumenata. Kasnije će se utvrditi da su unutra dokumenti anonimnog pošiljatelja. To nije ništa sporno, jer Živi zid na dnevnoj bazi u pretince dobiva hrpu fascikala i dokumenta građana koji traže pomoć.

Bez obzira na to, zastupnik Damjan Vucelić pokušao je još isti dan u saborskoj službi doći do imena pošiljatelja, ali je on ostao nepoznat i teško bi se utvrdio i pregledom kamera. Služba je i tada tvrdila da je torba ostavljena za Snježanu.

Danas je u hodniku Sabora verbalno napadnuta zastupnica Živog zida Snježana Sabolek od strane neugodnog i agresivnog HDZ-ovog Culeja. Stevo Culej tvrdi da je torba njegova i da je kolegica Sabolek lopov. Gospodo iz HDZ-a, pa nismo mi torbari i lopovi, vaše su zasluge za to.

Saborska služba koja je u Snježanin pretinac ubacila torbu, umjesto da se ispriča, vrijeđa i prijeti policijom. Vlastiti propust prebacuju na zastupnicu.

Zbog takvog nastupa, inzistiramo na dolasku policije, na pregledavanju svih kamera i na utvrđivanju broja dokumenata u torbi, da ne bi kasnije bilo da je Snježana, jedna od najboljih osoba koje ste ikad sreli, otuđila dokumente velepoštenjačine Culeja.

Do tada neka HDZ strepi jesmo li otvorili torbu ili ne.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI