ZA VRIJEME SJEDNICE IGRAO PASIJANS! Vijećnik iz Općine Brdovec za sve okrivio SDP-ovca: ‘Načelnik me naživcirao. Ponizio! Morao sam se smiriti’

Foto: Wikimedia Commons

Iz Brdovca stiže još jedan apsurd iz domaćeg političkog života. Stjepan Esih, nezavisni vijećnik Općine Brdovec, snimljen je kako za vrijeme tri i pol sata duge sjednice, čija je ključna točka dnevnog reda bilo izglasavanje proračuna, na računalu igra kartašku igru pasijans.

Na ekranu laptopa 73-godišnjeg vijećnika Esiha jasno su se vidjele karte. Vijećnik je za Index obrazložio i zašto je kartao za vrijeme sjednice.

Zanimljivo, krivca nije našao u sebi već u SDP-ovom načelniku, Alenu Prelcu:

Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

“Ta je sjednica bila toliko napeta da smo mi iz oporbe dva puta izlazili, prvi put kad su glasali za proračun i onda za povećanje cijene vrtića. Dali smo tri amandmana i sve što smo predlagali gospodin načelnik i njegovi, koji nisu jedno slovo progovorili, odbacili su.”

“Uopće nas nisu htjeli poslušati, ni s kim nismo mogli uspostaviti razuman razgovor tako da sam ja morao upaliti igricu da se smirim. To je bilo takvo jedno neprimjereno ponašanje načelnika i njegovih da ja to više nisam mogao trpjeti” objasnio je Esih pa dodatno opleo po načelniku Prelcu. Kako je naveo Esih, “načelnik me naživcirao”.



“Ponizio! Rekao sam ‘pa ja tu nemam kaj raditi’ i onda sam iz revolta upalio karte. Upalio sam ih od živčanosti, igrao sam se zato što sam si živce smirivao! Znate kaj, pukne vam film. I vama bi puko da vas netko tri sata gnjavi”, zaključio je, inače, rječiti vijećnik.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI