VULIN SPUSTIO GARD, ŽESTOKO I BRUTALNO IZVRIJEĐAO GOTOVINU I PLENKOVIĆA! Gnjevan je i ljut: ‘Pretekao je i najgore ustaše’

Foto: Screenshot/YouTube

Premijer Andrej Plenković je danas na proslavi 27. obljetnice Oluje rekao da je Srbija odgovorna za odlazak Srba 1995., zbog čega je odmah reagirao ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

Vulin je Plenkovića nazvao ustašom i rekao da je današnjom izjavom pretekao i najgore ustaše.

“Formirajući jedine logore samo za djecu, ustaše su surovošću i ludilom premašile svoje njemačke učitelje. Optužujući Srbiju da je kriva za protjerivanje i ubijanje Srba u Oluji, Plenković je pretekao i najgore ustaše”, rekao je Vulin.

“Ovakvu glupost i laž ne bi izgovorio ni dokazani ustaša i neosuđeni zločinac Gotovina, on najbolje zna koliko zločina i zla je nanio Srbima. To ne zna samo Haški tribunal”, izjavio je Vulin povodom obraćanja Plenkovića na obilježavanju Oluje.

“Kome je Stepinac svetac, njemu je Jasenovac radni logor, Sisak dječje odmaralište, a Oluja zločinački poduhvat Srba. Poslije ovakve laži i gluposti Plenkovića, još je jasnije da vladu ustaša vodi glup ustaša. Takvima se ne šuti, takvima se ne zaboravlja, takvima se ne prašta”, kazao je Vulin. 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI