VUKUŠIĆ OBJAVIO STRAŠNE PODATKE! Što se krije iza prosvjeda protiv Beljaka? Ovo je jezivo

Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Psihijatar Herman Vukušić na svojem je fejs profilu progovorio o govoru mržnje, a njegov status u cijelosti prenosimo:

“ZAŠTO PROSVJED?
UBI IH PREJAKA RIJEČ… .

Bliži se nedjelja, 09. veljače ove godine, kada je u organizaciji Zajednice udruga hrvatskih branitelja oboljelih od PTSP-a i FB grupe “Branitelji protiv Beljaka” zakazan mirni prosvjed u Samoboru, pod nazivom “Stop govoru mržnje i međusobnoj netoleranciji”.

Prosvjed je samo potaknut sumanutim izjavama Krešimira Beljaka i njegovim prezirom prema braniteljskoj populaciji, a širi cilj prosvjeda je podići razinu svijesti u javnosti i među odgovornim institucijama o štetnosti govora mržnje po stanje u društvu.

A kako taj govor mržnje te pljuvanje po braniteljskoj populaciji djeluje na same branitelje, može se iščitati iz najnovijih podataka mr. Zorana Komara koji upravo radi na drugom dijelu svoje studije o pobolu i smrtnosti među braniteljima.



Iz dva priložena grafikona jasno su razvidne sljedeće činjenice:

DNEVNO UMIRE 12 BRANITELJA U PROSJEČNOJ ŽIVOTNOJ DOBI OD 54. GODINE !

SVAKA 2-3 DANA UBIJE SE PO JEDAN BRANITELJ !

Ovi podaci samo su još jedan u nizu alarmantnih znanstvenih dokaza kako je braniteljska populacija znatno zdravstveno ranjivija od ostatka društva, te kako su sami branitelji jako osjetljivi na društvenu negaciju njihove patnje i žrtve.

Stoga mr. Komar u zaključku svoje predstojeće publikacije gdje će ovi podaci biti objavljeni dobro kaže kada govori o braniteljima:

“Ubi ih prejaka riječ…”, napisao je Vukušić na fb-u.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI