VUKOVARSKI DOMOVINSKI POKRET SE DIGNUO NA NOGE! ‘Upri malo jače, Josipe!’ Potpuno razotkrili Sanaderova torbara

Foto: Emica Elvedji / CROPIX

Domovinski pokret Vukovar na svom Facebook profilu prozvao je HDZ-ova gradonačelnika Otoka Josipa Šarića, koji je kritizirao vukovarskog gradonačelnika Ivana Penavu zbog, kako je tvrdio, svrstavanja uz predsjednika Zorana Milanovića.

Objavu Domovinskog pokreta prenosimo u cijelosti.

“Svojim istupom na Facebook stranici, Josip Šarić, osim što je iznio niz neistina i gluposti, neizravno je zapravo iznio kandidaturu za novog kandidata HDZ-a za župana VSŽ. Poznato je da je to njegova dugogodišnja želja pa je očito krenuo u utrku po principu “tko će se više dodvoriti voljenom vođi Plenkoviću”.

Inače, ovaj Sanaderov torbar poznat nam je i kao veliki ljubitelj parfema te redoviti platiša članarine HDZ-a i to s računa Grada Otoka! Vjerojatan protukandidat je Mladen Karlić, najdugovječniji gradonačelnik Vinkovaca koji za sada dobro kotira u stranačkom gnijezdu, a vidimo da su i u Vukovaru stasali izuzetni talenti kada je u pitanju kreativnost u osmišljavanju strategije “kako postati prvi alpinist Vukovarsko-srijemske županije!”

U svakom slučaju, na dobrom si putu, dragi Josipe, ali upri malo jače jer konkurencija je nemilosrdna! I moramo priznati da nas posebno veseli što je počela unutarstranačka borba za novog Deksa, jer bi to možda napokon moglo značiti da ovaj sadašnji odlazi u prošlost i da su institucije odradile svoj posao samo nam još nisu javili! Izgleda da zasad tom informacijom raspolažu samo alpinisti-finalisti koji su vrlo blizu ulasku u cilj”, piše Domovinski pokret Vukovar.Facebook Comments

Loading...
DIJELI