VUČIĆ UGOSTIO JOHNNY DEPPA: ‘Sve dame u kabinetu ostale su prekovremeno’

Screenshot: Instagram/@buducnostsrbijeav

Glumac Johnny Depp sletio je u Beograd oko 14.30 sati, a s aerodroma se uputio u predsjedništvo na prijem kod Aleksandra Vučića.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je kako je počašćen Deppovim dolaskom u Srbiju, od kojeg je na poklon dobio figuru ptice u odijelu pirata, što je asocijacija na njegovu ulogu Jacka Sparrowa u filmu “Pirati s Kariba”.

Vučić je na Instagramu objavio video s Deppom.


“Počašćen dolaskom Johnnyja Deppa u našu zemlju, posebno sam mu zahvalan na divnom poklonu, Silent Sparrow, koji sam dobio. Ipak, glavni dojam mi je taj, da nikada u posljednjih deset godina nisam vidio takvu marljivost i posvećenost svih dama u mom kabinetu, jer su sve ostale raditi prekovremeno, dotjerale su se kao nikada do sada, a ja sam siguran da je to samo zbog mene, a nikako zbog Deppa”, našalio se Vučić.

Dep je u Beograd došao zbog promocije animiranog serijala “Pafini” proizvedenog u Srbiji „Pafini“, u produkciji „Arhangel studija“ glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u „Jervolino studiosu“ (IES), javlja N1 Beograd.Facebook Comments

Loading...
DIJELI