VUČIĆ U NEVIĐENOM IZDANJU, NAPRAVIO PRAVI SHOW! Suradnica mu uzimala čašu iz ruke, no nije se dao: ‘Popio sam sto čaša vina’

Screenshot: RTS

Sa srbijanskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem nikad nije dosadno. Bilo u služenoj ili neslužbenoj formi uvijek napravi zanimljivu predstavu.

U Beogradu je tako održan sajam Vinska vizija Otvorenog Balkana, a domaćin liderima Albanije, Sjeverne Makedonije i Crne Gore bio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji nije krio koliko voli vino, piše Nova.rs.

Naime, gledatelji su na pojedinim televizijama mogli dulje od sat vremena gledati Vučićevo degustiranje vina, a predsjednik Srbije se i sam pohvalio kako može “mnogo da popije”.

“Nemoj više, brojali su mi ljudi, više od 100 čaša sam popio, to što meni nije ništa, to je druga stvar, ja dolazim opet u subotu”, hvalio se predsjednik Srbije u televizijskom prijenosu.

U jednom trenutku, vidno veselom i, kako piše Nova.rs. pripitom Vučiću savjetnica za medije Suzana Vasiljević pokušala je uzeti čašu, ali ju je on oteo natrag i nastavio piti.



“Samo ja da probam”, rekla je Suzana Vasiljević, koja je nakon gutljaja krenula stavljati Vučićevu čašu na štand, ali je on bio izričit: “Ne, ne, ne…” Zatim je opet uzeo čašu vina sa štanda.

“Ona se boji da sam pio previše, to je u redu”, rekao je predsjednik Srbije kada je uzeo svoju čašu, a na što se Suzana Vasiljević nadovezala uz komentar da nije “uplašena”, nego ga “albanski premijer čeka”.

Na ovom vinskom sajmu su u prijenosu uživo ljudi mogli vidjeti i srpskog tenisača Novaka Đokovića i predsjednikovog sina Danila Vučića.

“Sine hoćeš probati umjesto tate? Tata će poslije tebe, sin pije zajedno sa mnom”, rekao je Vučić sinu Danilu. Vučić se onda u nekom trenutku pohvalio i kako njegov sin zna “posluživati vino, te da radi u jednoj vinoteci”.

“Trebao vam je i moj sin pomagati, ali izgleda da se ulijenio danas, što ne pomažeš”, pitao je Vučić Danila, a onda nastavio: “Sine, šta si se ulenio, ponudi gosta, posluži vino, dajte čaše, posluži vino sine… On radi u toj vinoteci, to je jedna dobra vinoteka, moj sin zna posluživati i sve… Vidiš kako zna dokle da sipa.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI