VUČIĆ SVE BRUTALNIJI, SRBI NEĆE MOĆI NI U DUĆAN: ‘Ovo nije pitanje sadizma, već zdravlja, nećete moći ni u prodavaonicu!’

Screenshot

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je spreman uvesti i policijski sat od 0-24, ako stručnjaci to budu tražili.

Novinar je ukazao Vučiću da je nakon njegove izjave o policijskom satu krenuo stampedo na trgovine, a Vučić je odgovorio da neće oklijevati oko te odluke.

“Učio sam da donosim teške odluke za našu zemlju. Uvijek sam birao one najteže, ne najlakše. Imate za slikanje sa lakim odlukama koliko god želite. Kada je teško vrijeme, zna se tko donosi odluke. Ni časa časiti neću, ako stručnjaci, oni koji rade ovaj posao, kažu da je to jedina moguća mjera”, rekao je jučer Vučić na konferenciji za novinare.

“Nisam želio nekome govorim, a ni večeras se neće dogoditi. Naravno da ne bih želio, ali dogodit će se ako situacija bude jeziva, ako budemo očajni. To je posljednja mjera. To nije pitanje sadizma, već pitanje čuvanja zdravlja ljudi”, naglasio je Vučić, dodajući da kad građani ne bi prišli nikome slijedećih 14 dana, više ne bi bilo zaraze. Pitao je zar je uopće problem odreći se trgovina na 14 dana da se zaštite životi ljudi, piše Kurir. 

Facebook Comments



Loading...
DIJELI