VUČIĆ STVARA LAŽNI DOJAM U JAVNOSTI! Nastavak velikosrpskog divljanja kako bi sakrio konačni gubitak Kosova, napada Hrvatsku da sakrije katastrofu

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 2. kolovoza, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Najmoćniji političari niječu svoje veze s dvojicom uhićenih! Hvarska veza pod hipotekom kradljivaca milijardi iz INA-e: Josip Šurjak bio je dopredsjednik studentske udruge kada je predsjednik bio Plenković, a Damir Škugor trebao je postati šef HEP-a.

Aleksandar Vučić stvara lažni dojam u javnosti: Nastavak velikosrpskog divljanaj kako bi sakrio konačni gubitak Kosova: Napadi na Hrvatsku služe da se ne vide njegove katastrofe.

Prijevremenih izbora sada sigurno neće biti! Promjena strategije: Prvo treći mandat pa odlakaz u Bruxelles!

Platforma Možemo potpuno se raspala: Sandra Benčić baš nikada neće postati premijerka!Želimir Poljak, bivši poslovni partner Hrvatske gospodarske komote, optužuje njezina predsjednika: Dokazi protiv Luke Burilovića iz prve ruke! HGK je prekinuo poslovnu suradnju s mojom tvrtkom kada sam odbio izdavati račune za nepostojeće usluge’

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovog petka i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI