Vučić se slikao s dobro nam znanim drugom! Slao je zaista lijepe poruke susjedima: ‘HRVATI STOKO, POGLEDAJTE SE U OGLEDALO’!

Foto: Twitter/Jelinčić

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić gostovao je danas na strateškom forumu na Bledu gdje se fotografirao s bivšim kandidatom za predsjednika Slovenije, Zmagom Jelinčićem koji je u kampanji 2007. godine svoje susjede Hrvate nazvao stokom.

Fotografiju susreta s Vučićem na Twitteru je podijelio Zmago Jelinčić, hrvatskoj javnosti poznat po skandaloznim izjava iz kampanje za predsjedničke izbore 2007. godine.

On se u predizbornoj kampanji te godine na slovenskom radiju Hit sučelio s protukandidatom Mitjom Gasparijem.

Jelinčić je tom prilikom ustvrdio da “Hrvatska do kraja Drugog svjetskog rata nije ni postojala”.

Izjavu je začinio s tvrdnjom da su Hrvati stoka.



“Vrijeme je da se Hrvati pogledaju u ogledalo i shvate da su stoka”, rekao je tada Jelinčić koji očigledno dijeli simpatije prema srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću.

“Prišao čovjek, kaže da se slikamo. Mislim da bi protiv mene trebalo napisati hašku optužnicu jer sam se slikao s nekim tko je to želio. Ne znam što bih vam rekao. To vam je kada tražite razlog da nekog napadnete bez razloga, onda to govori više o vašim namjerama nego o meni”, kratko je odgovorio Vučić o slici koja se pojavila.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI