VUČIĆ NE ŽELI VRIJEĐATI MILANOVIĆA: ‘Ja ga razumijem, smetam mu ja, on je veliki prijatelj Srbije i čezne da vidi Srbiju u EU’

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić održao je Sjednicu savjeta za nacionalnu sigurnost, po pitanju Kosova i situacije na granici.

Odgovarajući na pitanja osvrnuo se i na izjavu predsjednika Zorana Milanovića koji je rekao da je “Vučić jedan od najistaknutijih ratnih huškača 90-ih”.

“Ja ga razumijem, on je veliki prijatelj Srbije i čezne da vidi Srbiju u EU. Smetam mu ja. Riješit ćemo taj problem. Bit će mu mnogo lakše, ali to neće promijeniti činjenicu da će ih Srbija prestići. To će biti puno prije od četiri desetljeća, to će biti veliki novci, a nekada su imali 15 milijardi prednosti u odnosu na Srbiju”, rekao je Vučić pa nastavio.


“To su njegove plitke i niske uvrede, nastavit ću ne odgovarati na njih i pokazivati poštovanje prema hrvatskoj državi. Da ga vrijeđam, ne pada mi na pamet, on je slika i prilika hrvatskog naroda, njega su oni odabrali”, zaključio je Vučić.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI