VUČIĆ NAJAVLJUJE ‘DO SADA NEVIĐENO ORUŽJE’! ‘Zemlja će se tresti, pričekajte rujan pa ćete vidjeti što Srbija ima’

Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas prisustvuje prikazu sposobnosti jedinica Vojske Srbije na aerodromu “Pukovnik-pilot Milenko Pavlović” u Batajnici.

Oduševljen vojnom prezentacijom, ponosno je najavio da će se “u rujnu vidjeti nešto do sada neviđeno”:

“Zemlja će se tresti”

“Vidjet ćete što sve Srbija ima… Bojevo gađanje… Zemlja će se tresti i vidjet će se sva snaga srpske vojske”, izjavio je.

Kazao je da čestita svima koji su danas na izuzetan način prikazali svoje sposobnosti, i da se danas moglo vidjeti koliko je srpska vojska napredovala.



“Ponosan sam na sve njih, neke vježbe su izvodili po prvi put. Mogli ste vidjeti i naše migove, dobre napadače bombardere, naše ‘orlove’. Prvi put je ‘mali Miloš’ bio u akciji, bilo je i robota… Po prvi put su helikopteri MI-17 bili naoružani, i MI-35 koji su posebna atrakcija, ruski helikopter kojih imamo četiri. Kupili smo i europske…”, nabrajao je srbijanski predsjednik.

Nije lako uništiti Miloša!

Priznao je da Srbija još zaostaje za najmodernijim zapadnim i istočnim sistemima, ali sve manje, te da se ta razlika polako smanjuje:

“Onaj tko želi uništiti ‘Miloša’… Nije ga lako uništiti, mora se mnogo novca uložiti, a on nanosi veliku štetu”, rekao je Vučić.

Predsjednik Srbije
Facebook Comments

Loading...
DIJELI