VUČIĆ JE POSRAMIO PLENKOVIĆA BRZOM OBNOVOM BANOVINE: Žive na rubu očaja i svejedno im je što im pomoć šalje onaj koji je u Glini 1995. držao četničke govore

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 24. rujna, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

U tjedniku čitajte sve o tome kako DORH štiti srbijanske ratne zločince. Pravni eksperti pitaju zašto ne koriste dokaze iz Haaga. Naime, dokazi s Haškog suda mogu se bez ponovnog izvođenja koristiti na suđenjima u Hrvatskoj, a Državno odvjetništvo pod Zlatom Hrvoj-Šipek i Mladenom Bajićem šuti o tome.

Tjednik donosi i sve o tajni povratka Mladog Jastreba: Odbacit će ga kada ga više ne bude trebao, kao Zdravku Bušić. Sada ga treba zbog Vukovara…

Čitajte sve o političkoj pozadini akcije beogradskih građevinara. 7dnevno analizira: Vučić je posramio Plenkovića brzom obnovom na Banovini. Žive na rubu očaja i svejedno im je što im pomoć šalje onaj koji je u Glini 1995. držao četničke govore.

Tjednik piše o nadimku Gordana Jandrokovića: Što znači Njonjo? Nadimak smatra najvećom prijetnjom svojim ambicijama.



Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI