VRUĆE NOVO IZDANJE 7DNEVNO: Sve o kući kod Dubrovnika koju je Plenković u zadnji tren upisao u imovinsku karticu

Posebno vruće ljeto traje u Domovinskom pokretu u kojem Zlatko Hasanbegović dodatno diže temperaturu do nepodnošljivosti. Izgleda da ponovo djeluje po istoj shemi kojom je već nanio štetu HDZ-u i Andreju Plenkoviću. Otkrivamo stvarne namjere kontroverznog političara koje sežu od proglašenja vlastite neovisnosti u Saboru kao saborskog zastupnika, pa sve do preuzimanja Škorine stranke.

Predsjednik HDZ-a i Vlade RH, Andrej Plenković, tek koji dan prije parlamentarnih izbora sjetio se u imovinsku karticu dodati i suvlasništvo na dio kuće u okolici Duborvnika. Istražili smo i donosimo detalje o vrijednoj nekretnini te kako ju je stekao.

Saborska metamatematika i koalicijska uhljebljivanja tek slijede. Saborski zastupnici možda ne rade svoj posao kako treba ali su posve savladali statute i pravilnike te upravo sad koriste ta korisna znanja kako bi namakli što više novca za sebe i svoje stranke, a manjincima je u financijskom smislu uspjelo ono što nikom dosad nije!


Znanstveni izračun sveučilišnog profesora i vodećeg demografa Stjepana Šterca o stanovništvu Hrvatske kroz samo osamdeset godine šokantan je i duboko uznemirujući. Hrvatska će se po broju stanovnika izjednačiti s Kosovom.

Predsjednik Milanović ne prestaje nervirati premijera Plenkovića, stao je na stranu onih građana koji su predstavkama prema Ustavnom sudu zatražili službeno mišljenje o legalnosti Kriznog stožera i mjera koje ono donosi. A, ide još i dalje tvrdeći: „Oni polako uvode diktaturu“.Ekskluzivno! Za 7Dnevno u intimnom tonu piše legendarni novinar i urednik, bivši vlasnik Europapress holdinga, Ninoslav Pavić, i to u povodu odlaska jednog od najvećih pera u povijesti hrvatskog novinarstva i medija, Pere Zlatara.

Sve što ste željeli znati o nasljedniku dinastije Tedeschi, Emilu mlađem, a niste se usudili pitati: od konflikta s Milanom Bandićem, obiteljskih prilika i odnosa zbog braka sa sedamnaest godina starijom Nikom Perenčević, pa sve do upitne odgovornosti kao radnika, trgovačkog putnika u tatinom mega poduzeću.

Darujemo točan TV – raspored te fenomenalne recepte za ukusna i jednostavna jela od jeftinijih namirnica za ove vruće i sparne ljetne dane.

Za ovo izdanje 7Dnevno pišu Iva Međugorac, Marcel Holjevac, Guste Santini, Stjepan Šterc, Tihomir Dujmović, Mate Bašić, dr. Željko Marušić, Drago Plečko, Boštjan Marko Turk, Ninoslav Pavić, Zoran Meter…

Facebook Comments

Loading...
DIJELI