VRATIO SE ‘POBJEŠNJELI MAKS I POTPUNO RAZAPEO HVIDRU! ‘Vučića je prva dovela vaša Kolinda, vrijeđate Pupovca kojeg ste doveli na vlast’

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Povodom pokušaja neprotokolarnog dolaska srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića u Hrvatsku koji su naše vlasti zabranile, medijskim priopćenjem se oglaslia i HVIDRA koja je zabranu pozdravila, a pritom i nemilosrdno izvrijeđala prvog čovjeka Srbije kao i Milorada Pupovca.

Pritom su Vučića “prekrstili” u “Malog Miloševića”, a Pupovca nazvali “gujom u hrvatskim njedrima koja lagano ispušta otrov”. O svemu više čitajte OVDJE.

U ove njihove riječi niti na sekundu nije povjerovao dobro znani hrvatski branitelj Mario Maks Slaviček koji se na  priopćenje HVIDRA-e referirao svojim poprilično oštrim mišljenjem.

“Sav u nevjerici čitam budalaštine kako je HVIDR-a oplela po Pupovcu i Vučiću… Oplela, ni manje ni više.

Čime? Pa, HVIDR-a svojim (su)djelovanjem i drži Pupovca na vlasti. Podržavajući vlasti koje pak podržavaju Pupovca. Pamtite kao zlatna ribica i pravite budale od svih nas svojim izjavama i djelovanjem. Nije li svima nama nažalost u Hrvatsku Vučića prva dovela, omiljena Vam predsjednica vaša Kolinda koju ste nogama i rukama podržavali?”, podsjeća Slaviček na vjernost HVIDRE bivšoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović.



“Vrijeđate Pupovca kojeg ste doveli na vlast”

“Bilo iz neznanja, bilo namjerno ili ste samo bezobrazni, bahati i dvolični kakvo vam vodstvo i jest, ali ako kažete kako podupirete postupak i odluku vlade, točnije često izjavljujete kako podržavate vladu, onda ste vi ti koji podupirete i samog Pupovca, a samim time i njegovo financiranje. Vi ste doveli i postavili Pupovca, a ne mi obični stradalnici i ratni invalidi. Poltronski sa repom među nogama, klimajući pognutim glavama slušali ste političare o njegovu imenovanju. Političarima kojima biste trebali biti korektiv, a ne podložnici.”

“Kome Vi u konačnici služite? Sebi samima, nama, domovini, političarima, Pupovcu? Daj se više odlučite koga i što podržavate jer ovo što radite je oksimoron. Ili Vodstvo HVIDRA-e drži kako smo svi moroni, baš poput njih pa ne razumijemo tko koga i zašto podržava”, zapitao se Slaviček na kraju.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI