VLADA U KADROVSKOM PRESLAGIVANJU: Nova povjerenica u Općini Čeminac je Verica Tomić

Foto: Twitter/Vlada RH

Vlada Republike Hrvatske je u četvrtak na zatvorenom dijelu sjednice odlučila kako će Verica Tomić biti povjerenica Vlade u Općini Čeminac.

“Što se tiče kadrovskih pitanja, Verica Tomić imenovana je povjerenicom Vlade Republike Hrvatske za obavljanje poslova iz nadležnosti općinskog načelnika Općine Čeminac iz razloga što je prestao mandat izabranom načelniku Općine Čeminac podnošenjem ostavke”, priopćila je Vlada.

Također, Vlada je i za članove Nadzornog odbora društva Odašiljači i veze d.o.o. predložila mr. sc. Ivana Damjanovića i Krešu Antonovića.

Tanja Kral imenovana je novom članicom Upravnog vijeća Hrvatskog registra brodova umjesto dosadašnjeg člana Upravnog vijeća koji je preminuo.

Razriješena je dosadašnja članica Upravnog vijeća Agencije za mobilnost i programe Europske unije Valentina Cesar, a novom članicom imenovana je Emina Kovačević, kao predstavnica Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade”, stoji u priopćenju Vlade.“Donesen je Prijedlog odluke o imenovanju dr. sc. Bosiljke Britvić Vetme članicom Upravnog vijeća Agencije za znanost i visoko obrazovanje, koja se imenuje na prijedlog Nacionalnog vijeća za znanost, visoko obrazovanje i tehnološki razvoj, umjesto dosadašnjeg člana koji je preminuo. Prijedlog odluke upućuje se Hrvatskom saboru na donošenje”, nastavljaju.

“Na osobni zahtjev razriješen je dosadašnji član Upravnog odbora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Marko Markić koji je imenovan kao predstavnik ministarstva nadležnog za poslove energetike”, zaključuje Vlada.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI