VLADA PREDLOŽILA NOVE ČLANOVE NO HEP-a: Evo tko su oni, a donesena su još neka kadrovska rješenja

Pixabay/Ilustracija

Glavnoj skupštini Hrvatske elektroprivrede d.d., Vlada je u srijedu na zatvorenom dijelu sjednice predložila Lukšu Lulića, Gorana Granića i Jelenu Zrinski Berger za članove Nadzornog odbora HEP-a, i to do provedbe postupka izbora članova Nadzornog odbora, a najduže na šest mjeseci.

Doneseno je još nekoliko kadrovskih rješenja.

Kako je objavljeno iz Službe za odnose s javnošću Vlade, državnom službeniku Vedranu Kranjčeviću dano je ovlaštenje za obavljanje poslova glavnog tajnika u Ministarstvu zdravstva, do provedbe javnog natječaja za glavnog tajnika, a najduže do šest mjeseci.

Državnom službeniku Draženu Antoloviću ponovno je dano ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za cestovni promet, cestovnu infrastrukturu i inspekciju u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture, s danom 1. listopada 2022., do provedbe javnog natječaja za imenovanje ravnatelja Uprave, a najduže do šest mjeseci.

Mirela Kovač Jagar imenovana je članicom Revizijskog odbora Financijske agencije kao predstavnica Ministarstva financija.Imenovan je dio članova Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za socijalni rad, od kojih se pet članova imenuje na prijedlog ministra, a dva člana na prijedlog Gospodarsko-socijalnog vijeća iz redova reprezentativnih sindikata i iz redova poslodavaca – Josip Majher, Tomislav Milunović, Marija Barilić, Josipa Crnoja Bartolić, Anica Ježić, Stjepan Topolnjak i Marijana Filipić.

Privremena ravnateljica Hrvatskog zavoda za socijalni rad Zorana Staničić Jereb razriješena je na osobni zahtjev, a novom je privremenom ravnateljicom imenovana Tatjana Štritof. Ona će obnašati tu dužnost do imenovanja ravnatelja temeljem provedenog javnog natječaja.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI