VLADA ĆE IPAK INTERVENIRATI! Bačić: ‘Vlada će ići u donošenje odluke o visini marže i trošarina’

Foto: Damjan Tadić/Cropix

Predsjednik saborskog Kluba HDZ-a Branko Bačić u četvrtak je nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a najavio nove Vladine odluke oko regulaciji marže i trošarina za naftne derivate. Dodao je i kako Vlada traži i nove načine kako bi intervenirala.

“Vlada je već ranije svojim mjerama definirala visinu marže naftnih derivata i visinu trošarina. S obzirom da je ta odluka bila vremenski ograničena, Vlada će ići u donošenje odluke, a o samoj visini marže i trošarina bit će još riječi do prije nego postojeća odluka istekne. Pratit će se stanje nafte na tržištu”, kazao je.

Dodao je kako bi donošenje odluke trebalo biti sljedeći tjedan.

Bačić je rekao i kako je sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a održana u četvrtak bila i priprema za predstojeće sjednice Središnjeg odbora stranke.

“Taj će Sabor donijeti jedan program, deklaraciju – HDZ i Hrvatska u četvrtom desetljeću hrvatske samostalnosti. Tim ćemo programom jasno definirati HDZ u četvrtom desetljeću kao modernu, narodnjačku, demokršćansku stranku. Taj tekst je danas u najvećoj mjeri usuglašen, a njega će prihvatiti i Središnji odbor”, kazao je.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI