Više od 15 kilograma marihuane zapljenjeno kod tunela Učka

pu primorsko-goranska

U vozilima su zatečena trojica državljana Crne Gore u dobi od 28, 21 i 59 godina te 66-godišnja državljanka Kanade

U dvama osobnim vozilama inozemnih registracijskih oznaka, koje je policija zaustavila u blizini tunela Učka, pronađeno je više od 15 kilograma marihuane, a policija je četvero zatečenih stranih državljana kazneno prijavila i predala pritvorskom nadzorniku, izvijestila je u subotu primorsko-goranska policija.

Droga je pronađena u dvama osobnim vozilima visoke klase, stranih registracijskih oznaka, koja su zaustavljena u blizini tunela Učka. U vozilima su zatečena trojica državljana Crne Gore u dobi od 28, 21 i 59 godina te 66-godišnja državljanka Kanade.

Prilikom pregleda vozila policija je koristila policijskog psa za detekciju droga Luringa, koji je pozitivno reagirao, nakon čega su, na osnovi naloga istražnog suca, vozila pretražena. U vozilima je pronađeno i oduzeto ukupno 55 paketa s drogom marihuanom, ukupne težine 15,5 kilograma.

Zbog sumnje da su počinili kaznena djela zlouporabe droga strani državljani su privedeni na kriminalističko istraživanje u opatijsku policijsku postaju. Tijekom istrage utvrđeno je da je zaplijenjena droga bila namijenjena ilegalnoj prodaji u Hrvatskoj.

Državljani Crne Gore i državljanka Kanade su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI