VINKOVAČKI GLUMAC UHIĆEN U NJEMAČKOJ! Andrić: ‘Nikada nisam bio u Essenu, ukrali su mi identitet!’

Foto: Robert Fajt / CROPIX

Vinkovački glumac i pomoćnik ravnatelja tamošnjeg kazališta “Joza Ivakić” Vladimir Andrić, uhićen je u petak u Njemačkoj. To je sam objavio na svom Facebook profilu.

“Ja sam danas potpuno nevin optužen i uhićen na aerodromu u Njemačkoj jer sam,  2018.-2019. u Essenu prodao 100 kilograma trave”, napisao je Andrić.

On tvrdi da nikad nije ni bio u tom gradu. Da se ne radi o šali, Telegramu je potvrdio ravnatelj vinkovačkog kazališta Zdenko Rečić.

“Javio mi se danas prijepodne i rekao da je uhićen. Cijelo kazalište je na kolektivnom godišnjem, on je bio u Njemačkoj, znam da ondje ima sestru. Rekao je da se obratio za pomoć našem konzulatu, da ima prijatelje u Njemačkoj koji će mu pružiti pravnu pomoć. Siguran sam da je posrijedi greška i da ćemo ga već u ponedjeljak vidjeti u Vinkovcima”, istaknuo je Rečić.

Dodao je da je Andrić obiteljski čovjek i otac dvije djevojčice.Inače, Andrić je na svom Facebook profilu uz vijest o uhićenju dodao i pojašnjenje kako nikada nije bio u Essenu, gradu za koji ga njemačka policija sumnjiči da je ondje prodavao marihuanu. Napisao je da je netko krivotvorio njegove podatke i unajmio kuću na njegovo ime.

Naglasio je kako će svoju nevinost dokazivati iz istražnog zatvora.

Screenshot/Facebook
Facebook Comments

Loading...
DIJELI