VIJEST JE DOBILA I SLUŽBENU NOTU: HDZ potvrdio svog kandidata za gradonačelnika Splita

Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Na predstojećim izvanrednim lokalnim izborima HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Splita je prof. dr. sc. Zoran Đogaš. Tako će on na ‘megdan’ Ivici Puljku u borbu za prvog čovjeka Grada pod Marjanom. Splitski neuroznanstvenik i bivši dekan Medicinskog fakulteta pokušat će osvojiti simpatije i naklonost  Splićana i sve je postalo službeno nakon što se o svemu nagađalo posljednjih dana. Svih 38 članova Gradskog odbora stranke jednoglasno je izabralo Zorana Đogaša.

Splitska podružnica stranke je sve potvrdila i na svojoj Facebook stranici.

“Naša odgovornost bila je prepoznati potrebe građana i na izborima ponuditi kandidata koji će biti najbolje rješenje. Zoran Đogaš je čovjek čije profesionalne i ljudske kvalitete jamče kako je baš on promjena koju Split hitno treba kako bismo grad izvukli iz projektne blokade. Vjerujemo kako će građani prepoznati gospodina Đogaša kao osobu koja će donijeti prosperitet našem gradu. Izborom nestranačkog kandidata s istaknutim profesionalnim kompetencijama pokazali smo političku širinu i razinu odgovornosti prema Splitu koja se od nas očekuje.

Informacije o programu, kampanji i kandidatima za zamjenike gradonačelnika komunicirat ćemo iza Uskrsa”, stoji u objavi na Facebooku.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI