VIDOVIĆ KRIŠTO ŽESTOKO PO DORH-U I PLENKOVIĆU! ‘Uhićenje Žalac je potpuni dokaz kontrole DORH-a’

Foto/Patrik Macek/Pixsell

Saborska zastupnica Karolina Vidović- Krišto danas se u Saboru nakon što se obrušila na ministra Malenicu zbog stanja u hrvatskom pravosuđu osvrnula se još jednom na uhićenje bivše ministrice Gabrijele Žalac s kritikom prema DORH-u kojeg nije nimalo štedjela jednako kao i premijera Plenkovića.

Uhićenje Plenkovićeve ministrice Gabrijele Žalac zapravo je prva konkretna korist Hrvatske od članstva u Europskoj uniji.

Jer, Hrvatska je talac korumpiranih, udbaških, pravosudnih struktura, koje su medicinskim rječnikom rečeno – karcinom nad hrvatskom budućnošću.
USKOK nam se ruga kad istražuje koliko je piva i vina nekakav župan popio na ručku, a milijune i milijarde ne vidi.

Jeste li svjesni da, kao što je G. Žalac živjela u iluziji da će je Plenkovićeva zaštita očuvati od kaznenoga progona, da će isto tako doći vrijeme kad će se procesuirati i utjecaj na pravosuđe? Jer, kad Vi iz Vlade DORH-u zabranjujete istraživanje, primjerice, slučaja ministra Marića i kredita u HBOR-u, ali i Plenkovićeve uloge u tim rabotama, to je utjecaj na pravosuđe i kazneno djelo.

Korupcija koju vi provodite izravni je uzročnik da nam, primjerice, učitelji imaju plaće s kojima se ne živjeti, istaknula je  u žestokoj poruci Vidović Krišto.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI