VIDOVIĆ KRIŠTO OPRALA GRBINA! ‘SDP I HDZ su sijamski blizanci, drže pravosuđe pod kontrolom i štite korupciju’

Foto: Goran Mehkek/Cropix

Zadnji je dan ovog tjednog zasjedanja Sabora i ponovno je u klupama bilo dosta zanimljivo i burno.

Uvijek vrlo aktivna i žestoka u raspravi je nezavisna zastupnica Karolina-Vidović Krišto. Sad je nakon što je joj je dugo meta bio premijer Plenković krenula u ‘napad’ na šefa SDP-a Peđu Grbina. Nakon njegovog današnjeg govora Vidović- Krišto mu je iz svoje klupe uputila žestoki odgovor na repliku.

Gospodine Grbin,

Prije nekoliko godina Vaš SDP i HDZ ste istrgovali da u ustavni sud iz HDZ-a bude izabran Davorin Mlakar, osoba koja je dobila proviziju od HYPO banke, a na porti te Hypo banke u Klagenfurtu se lažno predstavljao drugim imenom. Vi ste, pak, kao SDP progurali Andreja Abramovića za ustavnog suca koji je, kako je javno objavljeno, svoje susjede maltretirao.

Ovo jest dokaz da su SDP i HDZ sijamski blizanci koji zajednički kontroliraju pravosuđe.



Kad se ovome priroda Vaša uloga u Uljaniku i šteta koju ste načinili za hrvatske porezne obveznike – te sudioništvo u korupciji Vašeg kolege iz HDZ-a Branka Bačića, koji je držao crni novac u torbama u radnom stolu, onda je jasno da Vaš SDP i HDZ zajednički drže pravosuđe pod kontrolom i štitite korupciju kao zajednički pothvat Vaših stranaka, a protivno interesima hrvatskih građana.

Recite mi, što Vi to nudite hrvatskim građanima? Korupciju drukčijeg stila od HDZ-a? Jer vladavinu prava i jednakost građana pred zakonom sigurno ne nudite!

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI