VIDOVIĆ KRIŠTO NEMA MILOSTI: ‘Jedan od najdramatičnijih događaja u novijoj povijesti, a za sve su krivci dobro poznati’

Državni zavod za statistiku danas je objavio da smo u zadnjih 10 godina ostali bez gotovo 400.000 stanovnika.

O svemu je reakciju poslala i nezavisna saborska Karolina Vidović Krišto

Sve je naslovila: ZA PAD BROJA STANOVNIKA U HRVATSKOJ ODGOVORNI SU: HDZ/SDP, PRAVOSUĐE I KLJUČNI MEDIJI

 

“Današnja službena objava Državnog zavoda za statistiku po kojoj je broj stanovnika u Hrvatskoj pao ispod 4 milijuna, na 3,8 milijuna, jest jedan od dramatičnijih događaj u novijoj hrvatskoj povijesti”, stoji u reakciji krajnje desne saborske zastupnice Karoline Vidović Krišto.



“Temeljni razlozi zbog kojega hrvatski građani napuštaju Hrvatsku nedvojbeno su korupcija i opća društvena nepravda. Odgovorni, pak, za društvenu nepravdu i korupciju su poznati, a oni su vladajuće političke strukture, pravosuđe i ključni mediji”, poručila je Vidović Krišto.

“Hrvatski građani se svakodnevno suočavaju s nepravdom u svim segmentima života. Bahati moćnici više i ne skrivaju svoju gramzljivost i prijezir prema hrvatskim građanima. Svakodnevno se suočavamo s izrugivanjem zakona i demonstracije nedodirljivosti, i to od najviših predstavnika vlasti”, stoji u priopćenju saborske zastupnice.

“Dovoljno je podsjetiti na ključne afere ove Vlade kao što su BORG, Uljanik, Agrokor, Žalac, ali i afere koje demonstriraju zajedništvo ključnih stranaka SDP i HDZ, a to su vjetropark Krš-Pađene i privatizacija Croatia osiguranja. Kada uz navedene afere dodamo izravno korumpiranje medija od strane Vlade putem takozvanih tematskih konferencija, onda imamo zaokruženu sliku glavnih krivaca za današnje hrvatske probleme”, navodi Vidović Krišto u svom pismu.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI