VIDOVIĆ KRIŠTO NAJAVILA VELIKU PROMJENU: Ispričala se svojim pratiteljima, objasnila i zašto!

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Karolina Vidović Krištoobjavila je na Facebooku važnu obavijest svojim pratiteljima o tome gdje ubuduće mogu čitati njezine objave i gdje joj mogu pisati ukoliko to žele.

“Dragi prijatelji, želim vas ovom objavom obavijestit da ću uskoro prestati objavljivati sadržaj povezan s mojim političkim djelovanjem na ovom, privatnom FB profilu.

Sva aktivnost se sele na FB stranicu „Karolina Vidović Krišto – pravo i pravda nemaju alternativu“.

Ispričavam se svima kojima nisam odgovorila na poruke u inboxu jer je broj poruka golem i ne mogu sve pročitati, a kamoli odgovoriti”, počela je Krišto svoju poruku.

Nastavila je pozivom pratiteljima da ju prate na drugoj stranici.



“Ovim putem vas pozivam da u što većem broju preusmjerite fokus na stranicu na kojoj će, kao i do sada, biti objavljivana samo istina u interesu hrvatskog naroda.

Svi mi trebamo zajedno pokrenuti stroj te povjerenjem i istinom uspostaviti pravdu i jednakost svih poštenih i čestitih ljudi koji žele dostojanstveno živjeti od svog rada.

Pred nama je trnovit put do pročišćenja od dosadašnjih političkih elita i podobnih, nesposobnih ljudi. Zajedno možemo pobijediti. Zahvaljujem svima na dosadašnjoj podršci i obećavam borbu protiv zla do kraja, bez kompromisa, jer PRAVO I PRAVDA NEMAJU ALTERNATIVU!”, napisala je Krišto.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI