(VIDEO) U TJEDNIKU 7DNEVNO ČITAJTE! Šokantno otkriće: Taksisti Cammea noću voze uzorke korone iz bolnice Merkur na Rebro!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 28. kolovoza, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Čitajte sve o sramotnom odnosu prema pandemiji! Taksisti Cammea noću voze uzorke korone iz bolnice Merkur na Rebro! Testove voze needucirane osobe bez ikakve kontrole, donosimo snimke ovog šokantnog otkrića.

Doznajemo! Ministar Radovan Fuchs je namjeravao odgoditi nastavu, ali premijer Plenković je inzistirao: “Škola mora početi!”

Nagrade zaslužnima u kampanji za parlamentarne izbore: Miljenko Manjkas će biti ravnatelj HRT-a?

Pero Lozica nakon koronazabave priča da su svi ljubomorni jer je u vezi sa Severinom!

Otkrivamo sve tajne lijepe dr. Dijane Zadravec! Hvalila se vezama s Vasom, Andrejem i Berošem. A onda je odlučeno da je dosta.



Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI