(VIDEO) SLOMIT ĆE VAM SRCE: Podnoseći prijavu protiv Pupovca, branitelj otvorio dušu i progovorio o svojoj djeci

7Dnevno

Hrvatski branitelji iz Petrinje okupljeni u Inicijativi čiji je predsjednik Ivo Vranić, danas su na vrata DORH-a zakucali sa zahtjevom da se protiv Milorada Pupovca podigne kaznena prijava.

“Ne trebamo ispriku. Želimo sankcije za sve ponižavajuće riječi koje je Pupovac izgovorio nama koji smo branili Hrvatsku, ali koje redovito upućuje i cjelokupnom hrvatskom narodu”, izjavio je Vranić pred okupljnim novinarima. Osim toga, Inicijativa branitelja grada Petrinje traži i financijsko obeštećenje u iznosu od 3 milijuna kuna koje će, kažu, istoga trenutka donirato dječjoj bolnici u zagrebačkoj Klaićevoj ulici:

“Mojih četvero djece je otišlo za Njemačku…”

“Ukoliko uspijemo u tome, tražit ćemo da se taj iznos odmah prebaci na račun bonice jer nama Pupovčev novac ne treba. Mi hrvatski branitelji imamo svoje prihode i vodimo svoje obiteljske živote. Nismo krezubi alkoholičari… Meni je četvero djece otišlo raditi u Njemačku jer ovdje nisu mogli dobiti radna mjesta, a ja nikoga nisam molio niti tražio da se zaposli. Ni sada od hrvatske države ne tražimo ništa, osim da nas se ne vrijeđa i ne ponižava”, rekao je Petrinjac Ivo Vranić koji je zaključio da je iznos od tri milijuna kuna koji potražuju kao odštetu, jednak iznosu koji godišnje dobivaju Pupovčeve “Novosti”.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI