(VIDEO) PA OVO JE SVE: Vučić u svom najbizarnijem izdanju! Ponizio novinarku zbog jednog pitanja, zbog toga su ga žestoko napali!

Foto: Instragram

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ponovno je jednim svojIm potezom izazvao buru reakcija.

Naime on se trenutno nalazi u posjetu Ujedinjenim Arapskim Emiratima, te je u sklopu toga dao i intervju srpskoJ komercijalnoj televiziji Pink i kolegici novinarki Gordani Uzelac.

Vučića je novinarka u jednom trenutku upitala za komentar na istup potpredsjednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić koja tvrdi da je predsjednik njene stranke, Miša Vacić, bio prisluškivan, a da su Vučić i njegov brat Andrej “upali” u mjere legalnog prisluškivanja.

Vučić se potom počeo izmotavati i odbio je dati konkretan odgovor na postavljeno pitanje. Samo je ustvrdio kako Marinika Tepić ima račun na Mauricijusu. A nakon toga je krenuo show i bizaran napad Vučića na novinarku.

“Imate li račun na Mauricijusu? Znate li vi gdje je Mauricijus, Gordana?”, rekao je Vučić. Novinarka ga je upitala što je to toliko važno i zar je uopće važno. No Vučić je nastavio po svome.



“Zato što znam da ne znate. Vi ne znate i nije ni važno, ali oni znaju…”, rekao je Vučić novinarki Pink televizije.

No sve su reagirali i korisnici društvenh mreža gdje se video vrl brzo proširio. Svi redom su napali predsjednika Vučića jer je svojim riječim ai postupcia ponizio novinarku Uzelac.

Inače, nije prvi put da srbijanski predsjednik omalovažava novinare. Dosad je nekoliko takvih videa postalo viralno.

Video Vučićeva bizarnog intervjua i napada na novinarkU pogledajte ispod teksta.

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI