(VIDEO) NOVI BROJ TJEDNIKA 7DNEVNO DONOSI Plenkovićev plan za pobjedu: Izbori u srpnju!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7Dnevno, u prodaji je od petka 24. svibnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Analizirali smo tko je Andrija Mikulić (51), Brkićev učenik koji zapošljava mlade HDZ-ovke. Voli članstva u nadzornim odborima javnih tvrtki, a u jednoj mu je zaposlena i supruga s plaćom od 17 tisuća kuna.

Doznajemo kako premijer Andrej Plenković želi izbore u srpnju. “Samo tako može zadržati vlast. Tko bi lud na izbore išao usred recesije koja nas čeka na jesen”, tvrdi naš sugovornik.

Otkrivamo novu aferu “Maska”! Nacionalni stožer je na meti optužbi zagrebačkog stožera: Vlada je donirala doktorima loše maske iz Kine, a ministri nose najbolje.

Ministar financija Zdravko Marić bori se kako bi održao financijsku stabilnost države, a u tome mu odmažu kolege. Od njega se očekuje da spasi proračun, a u ratu je sa svim ministrima!



Koronavirus je došao kao spas za vlast od Miroslava Škore! Plenković računa da je Škoru korona pomela iz politike.

Vodeći seksolog Klinike za psihijatriju savjetuje: “U koroni se suzdržite od seksa i ljubljenja!”

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI