(VIDEO) JEZIVO! Na ovih pet mjesta dogodile su se užasne stvari koje još nitko nije objasnio

Youtube screenshot

Svi smo čuli za Bermudski trokut, međutim, na svijetu postoji još nekoliko jednako tajanstvenih mjesta.

Đavolje more

Ovdje je također riječ o području trokutastog oblika smještenog uz obalu Japana, a karakteriziraju ga tajanstveni nestanci, neobjašnjiva svjetla i magnetske anomalije. Čak ga i japanska Uprava za ribolov smatra opasnim. Godine 1952. na to je područje poslana ekspedicija čiji je zadatak bio istražiti taj misterij. Očekivano, nikada se nisu vratili.

Navodno je još Kublaj Kan iskusio surovost Đavoljeg mora kada je, pokušavajući napasti Japan preko tog mora, izgubio više od 40.000 vojnika.

Teorija ima raznih: izvanzemaljski oblici života, vrata nekog paralelnog svemira, Atlantida, velike vulkanske erupcije…



Ranč Skinwalker

Posjed veličine 480 hektara smješten je u američkoj saveznoj državi Utah. Ondje su neobjašnjivi događaji počeli još pedesetih godina prošloga stoljeća, no postali su sve češći kada je ranč kupio bračni par Sherman 1994. godine.

Prvog dana svoga boravka ugledali su vuka kojem su se približili i koji im je čak dopustio da ga pomaze. Međutim, iznenada je skočio na ogradu i ugrizao jedno njihovo janje za njušku.

Terry Sherman izvadio je pištolj i pogodio vuka, ali metak životinji nije naštetio. Otišao je u kuću po sačmaru, ponovno pogodio vuka, i opet ništa. Shermanovi su ga potom pokušali pronaći, no njegovi tragovi odjednom su prestali kao da je nestao.

Nakon toga, svjedočili su brojnim NLO-ima, sakaćenju životinja i drugim sličnim stvarima. Ranč su na kraju prodali Robertu Bigelowu, osnivaču Nacionalnog instituta za znanost koji i dan-danas proučava fenomen toga mjesta.

Dolina San Luis

U dolini smještenoj u jugozapadnome dijelu Kolorada prijavljeno je na tisuće NLO-a i na stotine unakaženih životinja. Prva među njima bila je kobila Sindi još 1967. godine koja je pronađena bez mozga.

Na njoj nisu pronađene apsolutno nikakve povrede koje bi mogle objasniti kako je mozak izvađen iz glave životinje. Slično je bilo i sa svim ostalim životinjama. Sve su unakažene, a ni kod jedne nisu pronađeni nikakvi rezovi, ubodi ili tragovi krvi.

Pokrenuta je i istraga koja nikada nije dala rezultate, a neobjašnjive stvari događaju se i danas.

Benningtonov trokut

Još jedan trokut, ovaj put na jugozapadu Vermonta poprište je misterioznih nestanaka. Prvo je nestao jedan lovac, zatim rekreativka koja je krenula na pješačenje pa jedan veteran i još nekoliko osoba.

Sve to događalo se od 1945. do 1950. godine, a nestanci su se dogodili uvijek u periodu između 1. studenoga i 20. prosinca.

Jezero Anjikunji

Ovo jezero u kanadskoj provinciji Nunavut 1930. godine progutalo je cijelo selo.

Na mjestu sela pronađeno je sve – oružje, hrana, dječje igračke, sve osim ljudi. Pronađena su tijela i 7 izgladnjelih vučnih pasa, a otvoren je i jedan grob.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI