(VIDEO) ISPROVOCIRANA KRŠĆANSTVOM: Madonna psovala na Ženskom maršu: ‘Popu*i mi, Trumpe’

screenshot

Poznata postaja MSNBC i CNN ispričali su se jer su uživo prenijeli njezine vulgarizme

“”Dobrodošli na revoluciju ljubavi. Trebao nam je ovaj mrak da se je***o probudimo. “Dobro nije pobijedilo na ovim izborima, no dobro će na kraju pobijediti. Ovo danas nam govori da smo daleko od konačnog kraja. Danas počinje naša priča. Revolucija počinje ovdje. Ovo je naša borba za slobodom, borba da budemo ono što jesmo, da budemo jednaki. Marširajmo zajedno kroz ovu tamu i neka svaki naš korak pokazuje da se ne bojimo, da nismo same, da nas ne mogu slomiti. Dugo sam razmišljala o tome da dignem u zrak Bijelu kuću. Ali znam da to neće ništa promijeniti“, izjavila je popularna pjevačica Madonna na Ženskom maršu protiv Donalda Trumpa u Washingtonu, a njezine je riječ popratio afirmativni pljesak pola milijuna ljudi.

U svojem feministički obojenom govoru Madonna je iskoristila niz vulgarizama na što je masa fanatično klicala. Ipak, CNN koji je njezin govor prenosio uživo u jednom je trenutku prestao s emitiranje, a sada se i ispričao zbog objave necenzuriranih psovki. Ovo nije prvi put da Madonna u javnosti istupa izrazito nebiranim rječnikom, no mnogi se slažu da je ovoga puta zaista pretjerala.

Poznata postaja MSNBC također se je ispričala jer je prenijela uživo njezine vulgarizme.

>>> Ženski marš protiv Trumpa diljem svijeta: ‘Ova pi*ka će uzvratiti i ugristi te’

Pjevačica je ujedno otpjevala i pjesmu “Express Yourself”, koja sadrži simboličan stih: ‘Popuši ga, Donalde Trumpu’.



Kasnije je na svojem Twitter profilu pokušala pojasniti da nije doista mislila dići Bijelu kuću u zrak te da je sve što je željela na prosvjedu jest “izraziti se” (kao u svojoj pjesmi Express Yourself). Dodala je da nije nasilna osoba, ne promovira nasilje te da ne želi da se njezine izjave izvlače iz konteksta. Navela je i da je govorila u metaforama te da je osobno osjetila ljutnju i bijes.

screenshot/Instagram
screenshot/Instagram

Madonna, koja je Boga osobno odbacila, potvrdivši svoj stav mnogim blasfemičnim provokacijama na račun Katoličke crkve, navodno je bila isprovocirana i Trumpovim pozivanjem na kršćanstvo kao stožernu snagu Amerike i zapadnog svijeta.

Dio medija Madonnu opisuje kao jedna od „zvijezda koje su smisao “duhovnog” pronašle u okultnim praksama kabale i raznih drugih ezoterijskih učenja koje kršćanstvo osobito smeta.

https://www.youtube.com/watch?v=oKhVp–feJk

Facebook Comments

Loading...
DIJELI