(VIDEO) DOSTA JE BILO! Delije pretjerale, iznad zastave na kojoj je Vukovar na trobojnici razvili još veću. Na njoj je tenk iz Vukovara…

Desk

Zašto Euroliga okreće glavu od ovih gnjusnih provokacija?

Navijači Crvene zvezde uoči utakmice protiv grčkog Panathinaikosa u košarkaškoj Euroligi opet su razvili sramotnu zastavu s Vukovarom na srpskoj trobojnici.

Ali ovaj put otišli su korak dalje s gnjusnim provokacijama. Iznad transparenta Vukovar bio je, kako piše srpski Telegraf, ‘čuveni tenk iz Vukovara’. Euroliga već tradicionalno okreće glavu od odvratnih provokacija Zvezdinih Delija kojima nije strano veličanje četničkih popova i zločinaca. Srpski mediji pišu da zastavu s ćiriličnim natpisom Vukovar na trobojnici nose dečki iz Beograda.

“Navijači Zvezde priredili su Panatinaikosu paklen doček u Pioniru! Već na startu, kada tradicionalno nadglašavaju himnu Evrolige, Delije su istakle veliku šetalicu na kojoj dominira veliki tenk. Time su Delije očigledno želele da poruče da je Zvezdina mašina proradila i da PAO nema šta protiv nje da traži u Pioniru”, piše Telegraf.

Zanimljivo, ovaj tekst je izmijenjen.  U prvoj verziji stajalo je da se radi o ‘čuvenoj fotografiji tenka iz Vukovara’, a onda su izmijenili i napisali ‘da je Zvezdina mašina proradila’. 24 sata je sačuvao screenshot izvornog teksta.
1b10be0970c62420e24a



Facebook Comments

Loading...
DIJELI