(VIDEO) BRITANCI OBJAVILI SNIMKU NLO-a: Infracrvena kamera ga je ulovila kako se kreće suprotno od smjera vjetra

Prije pet je godina policijski helikopter s pomoću svoje termičke kamere FLIR u blizini sela St. Athana u Walesu, državi Ujedinjenog Kraljevstva snimio NLO.

17. rujna 2016. godine u samo osam minuta ulovio je kuglasti NLO kako se kreće preko Bristolskog kanala brzinom od 106 km/h, suprotno smjeru vjetra.

Snimka dosad nije bila dostupna javnosti, no bivši je policajac i trenutni istražitelj NLO-a  Gary Heseltine do dokumenta došao primjenom britanskog zakona o pravu na pristup informacijama.

Heseltine smatra da je britanska vlada svojim građanima dužna odgovore na ovaj neobjašnjivi fenomen.

“Ovo je provjerena snimka policijskog helikoptera FLIR koja prikazuje objekt koji nije viđen golim okom, ali se jasno vidi u infracrvenom spektru. Kreće se protiv vjetra, tako da nije balon, niti emitira bilo kakav znak topline koji ukazuje na pogonski sustav“, navodi Heseltine.



Determiniran u postojanju većeg broja sličnih snimaka Heseltine se zalaže za njihovu transparentnost.

“Vjerujem da postoji mnogo više informacija o ovom događaju koje tek trebaju biti objavljene. Mislim da je vrlo vjerojatno da su i druge policijske helikopterske ekipe zabilježile slične snimke na svojim FLIR kamerama. S obzirom na to da se uklanja stigma u vezi ove teme, pozivam ih da budu transparentniji. Ova snimka pokazuje da je taj objekt sličan onome koji je snimila američka mornarica“, za kraj dodaje bivši policajac i istraživač NLO-a.

U nastavku pogledajte snimku neobjašnjivog događaja.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI