(VIDEO) BAKU UBOJICU VRBOVALA UDBA?! Hladnokrvno ubojstvo zaprepastilo regiju

screenshot

Hladnokrvno ubojstvo  Zorana Trifunovića kojeg je ubila 70-godišnja umirovljenika Stojanka Stojanović zvaka Coka, prema ocjenama nekih stručnjaka zločin je izvela kao da je bila trenitana za egzekucije.

Naime, nakon što je baka likvidirala Trifunovića s tri metaka, otišla je kući i našminkala se kako bi bila lijepa kada joj dođe policija. Coka je kao mlada bila makeneka i misica na lokalnim izborima ljepote, zbog čeka neki stručnjaci za sigurnost smatraju da ju je tada vrbovala tajna služba. Naime, način na koji je likvidirala žrtvu pokazuje kako je baka znala što radi.

Ona je mjesecima pratila žrtvu s kojom je bila u sukobu oko zemljišta, te je ubila Trifunovića već s prvim metkom.

Bivši pripadnik državne sigurnosti Božidar Spasić rekao je za Kurir kako su  tajne službe ranijih godina često vrbovale atraktivne djevojke za suradnju. Poznati stručnjak ne isključuje mogućnost da je jedna od njih bila i Stojanka Stojanović.

Za uspješno obavljen posao ljepotice bi dobivale privilegije, uplaćivana su im putovanja, uvozila se roba za njih i slično. Neke su pristajale na te poslove jer zbog svoje ljepote i atraktivnosti nisu bile sumnjive. Ukoliko je Stojanka bila jedna od njih, onda je jasno kako je i gdje naučila profesionalno koristiti oružje”, kaže Spasić.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI