VEZA IZMEĐU MILE ĐUKANOVIĆ I ACINE SUPRUGE? Postoji. Upravo Stanković ju je otkrio i ispričao

Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Poznati voditelj najgledanije hrvatske emisije “Nu2” Aleksandar Stanković, u iščekivanju konačnih rezultata izbora u Crnoj gori prisjetio se anegdote sa predsjednikom Milom Đukanovićem kojeg je 2005. godine ugostio u studiju HRT-a:

“Milu Đukanovića ugostio sam 2005. Samo za potrebe emisije vladinim avionom je doletio iz Crne Gore ( pati Zoki, pati!). Bilo mi je drago zbog toga i ne mogu reći da takve stvari ne imponiraju. Inače, u to vrijeme u emisiji sam imao studente Fakulteta političkih znanosti koji su gostu postavljali pitanja. Jedna od studentica pitala ga je kako će crnogorski građani reagirati kada doznaju da je njihov novac potrošio na let zrakoplovom i to samo zbog jedne tv emisije. Đukanović se izvlačio frazama.

Provokativna studentica

Nakon emisije direktor HRT-a organizirao je zajednički ručak na kojem je bio i predsjednik hrvatsko- crnogorskog društva prijateljstva Veljko Bulajić, a koji me pred svima napao zbog provokativne studentice. Rekao sam mu da gleda svoja posla pa se nelagoda u restoranu mogla rezati nožem. Sedam godina kasnije studentica je nožem rezala svadbenu tortu, kosa joj je vijorila na vjetru i izgledala je relativno zadovoljno. E, da, da ne zaboravim… U međuvremenu mi je rodila dvoje djece zbog kojih sam promijenio neke životne navike”, podijelio je sa pratiteljima genijalnu priču Aleksandar Stanković.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI