VELIKI KOMBINATOR U AKCIJI: Šeks je izabrao novoga lidera desnice! Postat će rezervna opcija Plenkoviću tamo gdje je najslabiji!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 17. rujna, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik piše da je Vladimir Šeks izabrao novog lidera desnice. Vedran Novokmet, kućni prijatelj Ante Đapića, postat će tako rezervna opcija Plenkoviću tamo gdje je najslabiji.

Čitajte sve o projektu “Franjo Tuđman”. Ne može primati veće avione, nema dovoljno osoblja i sve kasni, pola nije izgrađeno…

Tjednik otkriva sve detalje o slučaju Matije Posavca. Srušio ga je HDZ da osvoji Međimurje, ali on ponovno može pobijediti na izborima.

Al Bano i Romina su u Pripuzovu susjedstvu. Često je kod kćeri u Modrićevoj vili.



Robert Šveb je u teškom sukobu interesa. U prijavi je lagao: osnivač je tvrtki koje rade s HRT-om.

Tjednik donosi sve o sječi kadrova u državnim tvrtkama. Tresu se fotelje šefovima Pošte, Đuma, Jadrolinije…

Orsat i Mate birat će nove diplomate. Moraju se usuglasiti o 38 veleposlaničkih imena do kraja 2021.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI