VELIKA TUGA SE NIJE MOGLA NI IZMJERITI: Hercegovina na posljednji počinak tragično stradalu obitelj Krstić

Foto: Facebook

Velika tragedija i tuga zadesila je ovih dana Hercegovinu. U utorak je Mostaru održan posljednji ispraćaj tragično stradale obitelji Krstić koja je u subotu oko 20 sati poginula u teškoj prometnoj nesreći.

U nesreći je poginulo troje članova obitelji Krstić iz Mostara, bračni par Boris (35) i Marijana (34) te njihov sin Roberto (9), dok je njihova trogodišnja kći zadobila ozljede opasne po život i na liječenju je u SKB-u Mostar. Preživjela djevojčica je, prema izjavama liječnika, u stabilnom stanju, piše Klix.ba.

Ispraćaj tijela nastradalih počeo je ispred gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru, gdje su članovi obitelji primali sućut. Potom su tijela prevezena na rimokatoličko groblje u naselju Ortiješ.

Njihova tragična smrt zavila je Hercegovinu u crno, a obiteljima tragično stradalih izraze sućuti upućuju brojni građani iz svih krajeva BiH, kao i visoki dužnosnici sa svih razina vlasti.

U stravičnoj prometnoj nesreći sudjelovala su četiri automobila te su četiri osobe poginule, a još četiri su teško ozlijeđene.



Gradonačelnik Mostara Mario Kordić proglasio je Dan žalosti, uputivši obiteljima tragično stradalih izraze sućuti zbog stravične nesreće.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI