VEDRANA RUDAN POHVALILA VUČIĆA PA OPALILA PO MILANOVIĆU: ‘Glupan i kauboj bez pištolja’

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Književnica Vedrana Rudan gostovala u jutarnjem programu na Prvoj srpskoj televiziji.

Voditeljica ju je podsjetila kako je svojedobno pohvalila Aleksandra Vučića zbog toga što je prije svih u regiji nabavio velike količine različitih cjepiva zbog čega je bila kritizirana od onih koji su smatrali da time daje podršku predsjedniku Srbije.

Ona je poručila kako je ne zanima što javnost misli.

“Je li Vučić Srbija ili nije, ni to me ne zanima. Ako je Vučić učinio to za Srbiju vezano uz cjepivo, nema toga tko mu ima pravo ne skinuti mu kapu”, rekla je Rudan. Dodala je kako opozicija u Srbiji ima veliki problem, a to je da je nema.

“Ako ti Vučić ne odgovara, makni ga, smakni ga, bilo je i toga u povijesti, promijeni ga, ali ako je on napravio nešto dobro, budi džek i reci svaka čast majstore. Njegov popis grijeha je pretpostavljam velik, ja ga baš i ne pratim, ali ako je recimo to njegovo djelo, svaka mu čast”, kazala je Rudan.



Komentirala je i sastanak crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića i hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića.

Milanovića je nazvala glupanom i kauboj bez pištolja. Nije štedjela ni Đukanovića kojeg je nazvala kriminalcem.

“Zoran Milanović je glupan i tu staje svaka priča. Sad se on sastaje sa svojim pajdašem Crnogorcem koji je suspektni kriminalac, a ovaj je definitivno glupan. Ali i jedan i drugi su američke sluge”, smatra Rudan.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI