VATRENA BUKTINJA NA A3: Izgorio šleper s devet automobila, o svemu se oglasila i policija

Foto: DVD Popovača

Na autocesti A3 kod Kutine danas je izbio veći požar, a srećom žrtava nije bilo.  Zapalio se šleper koji je prevozio rabljene automobile.

Policija je objavila priopćenje o samom događaju.

2. travnja, oko 10.10 sati, na južnoj strani autoceste A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, kod mjesta Repušnica, tijekom vožnje na skupu vozila slovenskih nacionalnih oznaka, na kojem se prevozilo devet rabljenih osobnih vozila, došlo je do požara.

Na mjestu događaja u suradnji s inspektoratom zaštite od požara, eksploziva i oružja obavljen je očevid kojim je utvrđeno da je do požara došlo uslijed trenja naplatka kotača o asfaltnu površinu zbog pucanja pneumatika na priključnom vozilu, nakon čega se požar proširio na skup vozila koji je u potpunosti izgorio, kao i sva vozila. Požar je u 12.40 sati lokaliziran od strane pripadnika DVD Popovača i Stružec.

U vremenu od 11.17 do 12.45 sati, promet na južnoj strani autoceste od čvora Popovača do čvora Kutina bio je obustavljen za sav promet, a promet se odvijao obilaznim pravcima.Materijalna šteta se procjenjuje na oko milijun kuna, a policija će o ovom događaju Županijskom državnom odvjetništvu dostaviti izvješće.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI