VAPAJ DOMAGOJA MARGETIĆA: Napadnut sam! NN je vikao ubit ću te! Stan mi je zaliven fekalijama

Foto: Facebook

Poznati hrvatski novinar Domagoj Margetić na društvenim je mrežama uputio apel kolegama i kolegicama moleći ih za pomoć.

”Noćas u 2.05 ponovno sam napadnut. NN napadač došao je do mog stana, ušao u zaključanu zgradu, kasnije je policijski utvrđeno da je brava bila podešena da se može ući bez ključa i čipa kojim se vrata moraju otključati, dakle vrata su bila pripremljena da napadač može ući u zgradu.

U 2.05 NN napadač počeo je nasilno stiskati kvaku ulaznih vrata u moj stan. Potom je nekoliko puta nabio po vratima i viknuo “Ubit ću te!”. A par sekundi nakon toga ulazna vrata mog stana i cijeli prostor ispred stana zalio fekalijama i govnima, tako da su fekalije ispod vrata ušle u ulazni dio stana”, tvrdi Margetić dodajući da mu djelatnici Pete policijske postaje koji su došli na očevid nisu previše pomogli jer nisu učinili ništa.


”Zato sam u očaju, suzama i strahu istrčao na ulicu i počeo u prisutnosti mojeg prijatelja doslovno urlati, i zapomagati urlao sam “Građani, ja sam novinar. Napadnut sam. Policija me neće zaštitit. Molim vas pomozite mi!”, sve to moje urlanje i zapomaganje snimljeno je jer sam cijelo vrijeme na vezi držao OKC 192.

Nakon tog mojeg urlanja i zapomaganja doščli su djelatnici krim policije, pa sam sad na putu u Policijsku postaju da podnesem kz prijavu i da se cijeli slučaj navodno obradi.Dragi kolegice i kolege, osjećam se ustrašeno, panično, izbezumljeno, napadnut mi je dom, napadnut mi je stan, ovo je u kratko vremena još jedan napad i naprosto više ovo ne mogu podnijeti”, poručio je Margetić naglašavajući da je uplašen, jako uplašen i u potpunoj panici.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI