UŽAS U ŽUPANJI! Čovjeka brutalno premlatio pa ga bacio niz stepenice: Policija se oglasila o nemilom događaju

ilustracija

Strašna i uznemirujuća vijest dolazi iz Slavonije. U noći na nedjelju na Uskrs u Županji je pretučen 40-godišnji D.Ž.

Muškarac leži na podu, u krvi koje ima i po zidovima. Netko ga udara, čak i nogom u glavu. Viče “odgovori”. U prostoriji je još jedna osoba koja sve snima. Premlaćeni muškarac je s teškim ozljedama prebačen u KBC Osijek. U ovom trenutku nije poznato njegovo stanje. Mlatio ga je stariji maloljetnik kojeg je policija uhitila. Tako piše Večernji list koji je objavio snimku. Pretučeni D.Ž. je potom bačen niz stepenice gdje su ga pronašli građani i pozvali policiju i hitnu pomoć.

Pretučeni muškarac, D.Ž., nezaposlen je i živi sam, a Županjci su ga viđali kako gradom luta bez cilja. I nasilnik i žrtva su navodno su iz Županje.

O ovom nemilom događaju oglasila se i policija.

“Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske proveli su kriminalističko istraživanje nad starijim maloljetnikom iz Županje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda na štetu 44-godišnjaka iz Županje. Kriminalističkim istraživanjem, provedenim u nazočnosti roditelja i branitelja, utvrđeno je kako je maloljetnik 16. travnja oko 23:30 sati u stanu u kojem prebiva u Županji zadao više udaraca rukama i nogama po glavi i drugim dijelovima 44-godišnjaku te ga pritom teško tjelesno ozlijedio”, kažu u policiji.



Protiv osumnjičenog maloljetnika policija je nadležnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda te je predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI