UŽAS U POŽEGI: Sudar vlaka i teretnog vozila, dvije osobe završile u bolnici! Policija objavila detalje nesreće

Foto: Ivica Galović/Pixsell

Na pružnom prijelazu u Požegi došlo je sudara vlaka i teretnog vozila, javljaju iz Požeško-slavonske policijske uprave. Sve se odvilo u petak oko 12:40 sati u Zrinskoj ulici.

Dvije osobe su ozlijeđene i prevezene u Opću županijsku bolnicu Požega.

“Kamion je zastao s prikolicom na pružnom prijelazu zbog radnika koji su farbali crte na cesti. U jednom trenutku rampa se spustila između kamiona i prikolice te se samo začuo jaki udarac.”, ispričao je jedan građanin za 034 portal.

Neslužbenose doznaje da su se u vlaku nalazila djeca koja vlakom putuju u školu te da su zbog siline udarca popadali sa svojih mjesta, nakon toga su svi pušteni da slobodno odu svojim kućama.

O uzrocima ove strašne nesreće oglasila se i policija.



“U petak 1. listopada 2021. oko 12:35 sati u Požegi u Zrinskoj ulici, 56-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke “Volvo”, pulskih registarskih oznaka, krećući se u koloni zaustavio je vozilo na prijelazu ceste preko željezničke pruge u trenutku kada se  spuštao uređaj za zatvaranje prometa uslijed čega je na njega naletio putnički vlak kojim je upravljao 51-godišnjak”, javlja PU požeško-slavonska.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI