UVREDLJIVA PORUKA NALJEPLJENA PRED UREDOM PUPOVCA! Za sve je kriv predsjednik Zoran Milanović?

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Netko je došao do zgrade u kojoj su smještene uredske prostorije Srpskog narodnog vijeća, a u kojima često boravi i saborski zastupnik iz redova srpske manjine (Samostalna demokratska srpska stranka), te mu je na parlafonu nalijepio – “Milorad Pupovac – Prljavi”, piše Slobodna Dalmacija.

Suradnici pak Milorada Pupovca drže da je ovaj čin potaknut ponašanjem predsjednika Zorana Milanovića.


Podsjetimo zašto to Pupovac i njegovi suradnici misle. Naime, u ožujku ove godine Pupovac se preko svog FB profila obratio javnosti:

“Jučer je Zoran Milanović kao predsjednik Republike Hrvatske kazao da sam “prljav”. Malo je dana u ovih 30 i više godina mojeg javnog djelovanja u kojima nisam primio pismo ili poruku u kojoj mi ekstremni desničari ili od njih zaluđeni ljudi šalju poruke da sam “prljav” ili “smrdljiv”.Dobro sam naučio što to znači i još više pazio da nakon toga budem još pročišćeniji. Došli su dani mi zbog izraženog mišljenja kao saborskog zastupnika Zoran Milanović kao predsjednik Republike Hrvatske kaže da sam “prljav”. Tom svojom izjavom on me je razriješio obaveze da ne objavljujem poruke koje mi je poslao nakon što sam iznio svoje viđenje postupka izbora predsjednika Vrhovnog sud i neophodne reforme pravosuđa” – napisao je tada Pupovac u svojoj objavi.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI